Borgerservice i dit nærområde

Vi har en lille niche med Borgerservice, hvor beboerne og folk ude fra byen kan komme og snakke med en medarbejder fra Borgerservice via webkamera.

På Aldershvile er der en selvbetjeningsstander, hvor du nemt og overskueligt kan benytte kommunens digitale selvbetjeningsløsninger.

Randers Kommune og Borgerservice har søsat et projekt kaldet Borgerservice i dit nærområde, som skal gøre det mere overskueligt for landsbyborgere at benytte sig af kommunens digitale selvbetjeningsløsninger. Du kan dermed få personlig service uden at skulle til Randers.

Borgerservice i dit nærområde er en specialudviklet PC med touchskærm. Herfra kan du bruge til kommunale selvbetjeningsløsninger på normal vis eller ringe op til Borgerservice og via webkamera få personlig betjening og hjælp til at komme gennem selvbetjeningsløsningerne. Borgerservice kan også overtage skærmen og på den måde guide dig. Så hvis du er helt på bar bund, behøver du ikke forsøge sig selv først – du ringer bare op til Borgerservice via webkameraet og får hjælp.

Du kan bl.a. bruge Borgerservice i dit nærområde til:

  • at få hjælp til at navigere i de digitale selvbetjeningsløsninger.
  • at søge pension.
  • at beregne boligstøtte.
  • at melde flytning.
  • at booke tid til bestilling af pas.

Åbningstider

Du kan kontakte Borgerservice via Borgerservice i dit nærområde:
Mandag -fredag kl. 10.00-12.00 
Mandag kl. 15.00-17.00

Du kan også bruge Borgerservice i dit nærområde i de øvrige dagtimer, hvis du ikke har brug for hjælp fra Borgerservice.