Velkommen til Aldershvile

Ældrecentret Aldershvile ligger i Havndal i den nordlige del af Randers kommune. Det ligger meget naturskønt med direkte adgang til grønne områder.

Aldershvile har 8 boliger fordelt på 2 etager. Omkring centret er en stor græsplane og grønne omgivelser og et dejligt orangeri.

I vores hverdag er der både plads til rolige hyggestunder og lidt større aktiviteter. Vi har en fælles spise- og opholdsstue, som vi kalder Madam Blå, hvor vi sludrer, ser film, lytter til fortællinger, spiser og nyder hinandens selskab. Når der skal være lidt mere aktivitet indblandet, foregår det ofte i vores aktivitetscenter Lysthuset, hvor vi bl.a. dyrker siddegymnastik, spiller kort eller lytter til oplæsning.

Vi har også en frivillig støtteforening kaldet Gryden, som arrangerer alt fra høstfester og julefrokoster til eftermiddage med musik, gudstjenester og teater.

I sommerhalvåret har vi faste gåture hver mandag, og når muligheden byder sig, tager vi gerne på udflugter uden for huset.

På arealerne omkring centret nyder vi mange gode stunder enten på vores terrasse, i vores pavillon eller ved vores havebassin, hvor der plasker fisk omkring.

Vi har desuden Borgerservice i dit nærområde på Aldershvile.